De Zilvertorens, uw expert in erkende assistentiewoningen

Projectontwikkelaar De Zilvertorens werd in 1980 opgericht en legt zich sinds 2004 uitsluitend toe op de bouw en verkoop van zorgvastgoed. Dankzij een sterk persoonlijke benadering, een jarenlange expertise en de nu reeds 15 projecten verspreid over het Vlaamse land wordt De Zilvertorens unaniem beschouwd als de Vlaamse pionier én specialist in erkende assistentiewoningen.

voorgevel Herzele
gebouw Herzele

Onze professionele aanpak wordt verder ondersteund door de samenwerking met ervaren zorgpartners die de uitbating, de verhuur, de zorg- en de dienstverlening verzekeren en coördineren. Als familiaal bedrijf onderscheiden wij ons qua aanpak door een grote persoonlijke betrokkenheid bij het welzijn van onze bewoners en door een sterk servicegerichte benadering, die ook juridisch en financieel advies omvat.


Benieuwd naar onze rendabele assistentiewoningen?bekijk ons aanbod
Inschrijving infosessieInschrijving nieuwsbrief

Up to date

Bezoek ons op Nieuwbouwzondag!

Tijdens Nieuwbouwzondag (21 okt. 2018) kunt u ons gloednieuw afgewerkt modelappartement in De Zilvertorens Boekhoute bezichtigen. Kom langs tussen 10u. en 17u. en snuif de sfeer op van wat misschien wel uw toekomstige droomwoning kan worden!

Bezoek ons op Nieuwbouwzondag! meer info


Wat vindt u belangrijk aan een assistentiewoning?

Wegwijs raken in erkende assistentiewoningen? Raadpleeg snel de checklist van de Vlaamse Overheid - Agentschap Zorg & Gezondheid!

meer info