Een zorgeloze investering & rendabele belegging

U denkt reeds aan de toekomst maar bent zelf nog te jong om in een assistentiewoning te verblijven? In dat geval kunt u ze alvast aankopen als rendabele investering. Op die manier geniet u meteen van aantrekkelijke huurinkomsten. Wegens de stijgende vergrijzing is er immers een permanent tekort aan aangepaste woongelegenheid met zorgverstrekking voor senioren. Tegen 2030 maken de 65-plussers een kwart uit van de Vlaamse bevolking!

Bovendien gaat de beheersinstantie voor u actief op zoek naar geschikte bewoners, en regelt alles van A tot Z. Zo zorgt ze onder meer voor het opmaken van de plaatsbeschrijving, de overname van de meterstanden, maandelijkse facturatie enz. Van een zorgeloze investering gesproken!

Investeren in een erkende assistentiewoning van De Zilvertorens brengt op lange termijn een mooie meerwaarde op, onder andere door de duurzaamheid, de kwaliteit van afwerking en de toplocatie.

investering schema
voordelen & rendement

Andere doorslaggevende argumenten? Bij aankoop van een erkende assistentiewoningen betaalt u slechts 12% BTW in plaats van 21%. Bovendien bent u vrijgesteld van onroerende voorheffing en wordt de huuropbrengst slechts minimaal belast. U kunt uw assistentiewoning ook zelf betrekken, zo investeert u ook in uw eigen toekomstig wooncomfort.

Kunt u zich een mooiere investering voorstellen in deze onzekere tijden waarin een spaarboekje niets meer opbrengt en de beurzen vaak onvoorspelbaar reageren?

UW VOORDELEN OP EEN RIJTJE:

• aankoop in volle eigendom
• mooie meerwaarde op termijn
• verlaagd btw-tarief van 12% in plaats van 21%
• vrijstelling van onroerende voorheffing
• aantrekkelijke huurinkomsten
• de beheersinstantie zoekt actief naar huurders
• aankoop mogelijk onder stelsel vruchtgebruik – naakte eigendom
• eigen toekomstig wooncomfort verzekerd


Benieuwd naar onze rendabele assistentiewoningen?bekijk ons aanbod
Inschrijving infosessieInschrijving nieuwsbrief

Download

het dossier

assistentie-

woningen

Klik hier

Up to date

Bezoek ons modelappartement!

Op afspraak stellen wij graag ons gloednieuw afgewerkt modelappartement in De Zilvertorens Boekhoute aan u voor.

Bezoek ons modelappartement! meer info


Wat vindt u belangrijk aan een assistentiewoning?

Wegwijs raken in erkende assistentiewoningen? Raadpleeg snel de checklist van de Vlaamse Overheid - Agentschap Zorg & Gezondheid!

meer info