Assistentiewoningen in Kortrijk

De Zilvertorens Kortrijk, veel meer dan gewone serviceflats

project assistentiewoningen kortrijk

Kortrijk weet als geen andere stad haar historisch en cultureel erfgoed te verzoenen met een toekomstgerichte visie op wonen, leven en ondernemen. In deze bruisende context bouwde De Zilvertorens aan de Veemarkt 44 zorgappartementen of serviceflats. Aan de verkeersvrije winkel-wandelstraten, vlakbij het nieuwe Shoppingcenter ‘K’.

In de ondergrondse kelderverdieping bevinden zich autostaanplaatsen en fietsenbergingen met oplaadpunten voor elektrische fietsen en/of rolwagens. De instapklare serviceflats beschikken over een individuele berging en zijn uitgerust met één of twee slaapkamers.


MEER INFOContacteer ons

Onze partner vzw CM-Zuid-West-Vlaanderen biedt zekerheid én expertise

logo cm zorgmakelaar

Bewoners van De Zilvertorens Kortrijk worden in hun zelfstandig wonen ondersteund door CM-Zorgmakelaar. Deze beheersinstantie werkt hiervoor samen met CM-Zorgmakelaar en maakt u het leven aangenamer via aangepaste woonassistentie.

Naast een uitgebreide zorg- en dienstverlening voorziet de beheersinstantie waar nodig ook in permanente noodservice, via een alarmknop in elke flat. Een veilig gevoel voor mensen die een dagje ouder worden, en voor hun familieleden. Op vaste tijdstippen is er in het gebouw ook een woonassistent aanwezig die helpt bij praktische vragen. Bewoners kunnen er, indien ze dit wensen, terecht voor een babbel. Van sociaal isolement is er bij De Zilvertorens dus allerminst sprake.

De beheersinstantie helpt bewoners eveneens met het zoeken naar en op maat aanbieden van extra zorg en diensten die niet in het basispakket zijn opgenomen. We denken hierbij aan: thuisverpleging, poetshulp, traiteursdienst, klusjesdienst, strijk-/wasdienst, kapper, apotheek, boodschappen aan huis…

MEER INFOContacteer ons

Investeren in een serviceflat? Een slimme en rendabele zet !

Bij De Zilvertorens Kortrijk bent u als eigenaar steeds verzekerd van een bijzonder kwalitatieve realisatie, zowel gesteund op duurzame materialen als op innovatieve en energiebesparende technieken. Ook op vlak van wooncomfort en veiligheid werd niets aan het toeval overgelaten.

Zelf bewonen of investeren?

U kan uw serviceflat in Kortrijk aankopen om meteen zelf te betrekken. Wanneer u verstandig belegt in een zorgflat van De Zilvertorens, kan u genieten van een opbrengst van 3%. Bovendien bent u beschermd tegen de inflatie door een jaarlijkse indexatie van uw opbrengst. Bij een eventuele verkoop zullen u of uw kinderen later van een mooie meerwaarde kunnen genieten.

Schrijf u vandaag nog in op onze nieuwsbrief en u wordt ook van onze andere projecten op de hoogte gehouden.

Contacteer ons i.v.m. een eventuele herverkoop

Charlotte Herreman (erkend BIV-makelaar nr 508940)
T 056/53.13.09 – G 0485/20.05.62
M charlotte.herreman@zilvertorens.be

Via dit filmpje getuigen enkele tevreden bewoners van De Zilvertorens:

MEER INFOContacteer ons

Zorgeloos en betaalbaar genieten van uw oude dag

We worden met z’n allen ouder, maar we blijven ook langer actief. Vandaag de dag zijn vrijheid, veiligheid en wooncomfort onmisbare behoeften geworden. Waarom zou u dit op latere leeftijd moeten opgeven? Met een zorgappartement of serviceflat in De Zilvertorens Kortrijk blijft u langer zelfstandig en betaalbaar wonen op een unieke locatie in het hart van Kortrijk en geniet u van een uitgebreid zorg- en dienstenpakket.

Voor een democratische maandelijkse huurprijs beschikt u hier over een volledig ingerichte keuken, een aangepaste badkamer met ruime inloopdouche en apart bezoekerstoilet, één of twee slaapkamers en een afzonderlijke berging.

Contacteer ons i.v.m. de verhuur

Christophe Caesemaeker (Immotion), BIV nr. 204 183
T 056/21.11.94 – G 0497/41.37.37
M info@immotion.be

MEER INFOContacteer ons

Interesse in onze serviceflats?

Voor meer informatie over de aankoop of huur van één van onze serviceflats,
neem contact met:

Charlotte Herreman (erkend BIV-makelaar nr 508 940) – voor verkoop
T 056/53.13.09 – G 0485/20.05.62
M charlotte.herreman@zilvertorens.be

Christophe Caesemaeker van Immotion (erkend BIV-makelaar nr 204 183) – voor verhuur
T 056/21.11.94 – G 0497/41.37.37
M info@immotion.beHoe kwam u bij ons terecht?(*) Verplicht in te vullen velden

Inschrijving infosessieInschrijving nieuwsbrief

Download

het dossier

assistentie-

woningen

Klik hier

Up to date

Bezoek ons modelappartement!

Op afspraak stellen wij graag ons gloednieuw afgewerkt modelappartement in De Zilvertorens Boekhoute aan u voor.

Bezoek ons modelappartement! meer info


Wat vindt u belangrijk aan een assistentiewoning?

Wegwijs raken in erkende assistentiewoningen? Raadpleeg snel de checklist van de Vlaamse Overheid - Agentschap Zorg & Gezondheid!

meer info