Wonen in alle vrijheid en comfort

Elke assistentiewoning van De Zilvertorens wordt steeds gekenmerkt door een bijzonder hoge graad van duurzaamheid, kwaliteit, energiezuinigheid, afwerking en bewonerscomfort. Voor het hedendaags en tijdloos ontwerp ervan doen we beroep op gerenommeerde partners zoals EL Architects uit Kortrijk. De ruimte wordt steeds optimaal benut en er wordt gewerkt naar een maximale lichtinval en ruime leefterrassen.

Bouwen aan het wonen van de toekomst betekent bij De Zilvertorens ook dat we voor elk nieuw project de meest recente bouwtechnieken toepassen en duurzame materialen gebruiken. Zo kiezen we bij onze nieuwe projecten bewust voor superisolerend glas, een stevige muur-, dak- en vloerisolatie, een vraaggestuurd ventilatiesysteem, een condenserende gaswandketel, LED-verlichting in de privatieven, ...

Inleiding & voordelen
slaapkamer

Assistentiewoningen van De Zilvertorens zijn ruim en praktisch ingedeeld, met aandacht voor veiligheid en toegankelijkheid: brede deuren, drempelloze overgangen, antislipvloer en handgrepen in de badkamer, 24/24u noodalarmering, stopcontacten op comforthoogte, brede liften voor rolstoelgebruikers, deursloten boven de handgrepen, enz. Er is parkeerruimte voorzien, zowel voor de bewoners als voor bezoekers, hulpdiensten en zorgverstrekkers. Fietsen kunnen eveneens gestald worden. Verder zijn al onze assistentiewoningen uitgerust met hedendaagse toestellen en voorzieningen die u bij projecten van deze klasse kunt verwachten.

Naast het privatieve aspect waarbij elke woning over een eigen inkom beschikt, wordt tevens aandacht besteed aan gemeenschappelijke ruimtes zoals bijvoorbeeld een ontmoetingsplaats. Hier kunnen bewoners terecht voor tal van activiteiten, een koffie of een babbel, een bezoek van de familie, … In een assistentiewoning van De Zilvertorens werd niets aan het toeval overgelaten. Onze slagzin ‘het comfort dat u gewoon bent, de zorg die u verdient’ vat mooi samen waarvoor onze assistentiewoningen staan.


Benieuwd naar onze kwalitatieve assistentiewoningen?bekijk ons aanbod
Inschrijving infosessieInschrijving nieuwsbrief

Download

het dossier

assistentie-

woningen

Klik hier

Up to date

Bezoek ons modelappartement!

Op afspraak stellen wij graag ons gloednieuw afgewerkt modelappartement in De Zilvertorens Boekhoute aan u voor.

Bezoek ons modelappartement! meer info


Wat vindt u belangrijk aan een assistentiewoning?

Wegwijs raken in erkende assistentiewoningen? Raadpleeg snel de checklist van de Vlaamse Overheid - Agentschap Zorg & Gezondheid!

meer info